Julia Roberts s-a luat la harţă cu un paparazzo

0
0

Julia Roberts

Actriţa Julia Roberts a avut o altercaţie cu un paparazzo care dorea să o fotografieze în timp ce se plimba prin Los Angeles alături de soţul şi copiii ei, informează radaronline.com.

Incidentul a avut loc luni, când Julia Roberts, în vârstă de 43 de ani, se plimba împreună cu soţul ei, Danny Moder, şi cei trei copii ai cuplului – gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, în vârstă de şase ani, şi Henry Daniel, în vârstă de trei ani.

Deşi Julia Roberts are, de regulă, o relaţie foarte bună cu presa, actriţa americană adoptă de fiecare dată un comportament extrem de protector atunci când este vorba de copiii ei, declarând în multe ocazii că există anumite reguli care nu trebuie încălcate.

Luni, vedeta s-a postat la doar câţiva centimetri în faţa fotoreporterului, i-a adresat câteva cuvinte dure şi i-a cerut să nu-i mai fotografieze familia.

În 2007, Julia Roberts a urmărit un alt paparazzo prin Los Angeles, claxonându-l insistent, până când acesta a fost nevoit să oprească, notează Mediafax.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.