Katie Holmes este speriata de un film

Katie Holmes

Filmul “Don’t Be Afraid of the Dark” a înspăimântat-o pe Katie Holmes încă din momentul în care a început să citească scenariul scris de Guillermo del Toro.

“Cât timp am citit scenariul am fost foarte speriată și am aprins toate luminile din casă. Mi se părea tot timpul că aud zgomote ciudate, așa că am strâns-o pe Suri în brațe”, a povestit actrița pentru Daily News.

Ea a fost înspăimântată cel mai mult de monștrii din film: “Îmi este frică de animalele de dimensiuni mari, așa că e ceva personal pentru mine”, a spus Holmes, adăugând că n-a scăpat de frică nici după ce a văzut varianta finală a filmului, care va avea premiera pe 26 august în Statele Unite. Din contră, a căpătat obiceiul de a dormi în fiecare noapte cu lumina aprinsă.

Aşteptata peliculă de groază “Don’t Be Afraid of the Dark“ este povestea unei fetiţe (Bailee Madison), care e trimisă să locuiască împreună cu tatăl ei şi cu noua iubită a acestuia. Mutată în casa tatălui, fetiţa descoperă că împarte locuinţa cu nişte creaturi înfricoşătoare, care vor să o facă una de-a lor. Tatăl fetiţei e Guy Pearce, iar mama vitregă e Katie Holmes, ne informeaza libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.