Katie Holmes este speriata de un film

0
0

Katie Holmes

Filmul “Don’t Be Afraid of the Dark” a înspăimântat-o pe Katie Holmes încă din momentul în care a început să citească scenariul scris de Guillermo del Toro.

“Cât timp am citit scenariul am fost foarte speriată și am aprins toate luminile din casă. Mi se părea tot timpul că aud zgomote ciudate, așa că am strâns-o pe Suri în brațe”, a povestit actrița pentru Daily News.

Ea a fost înspăimântată cel mai mult de monștrii din film: “Îmi este frică de animalele de dimensiuni mari, așa că e ceva personal pentru mine”, a spus Holmes, adăugând că n-a scăpat de frică nici după ce a văzut varianta finală a filmului, care va avea premiera pe 26 august în Statele Unite. Din contră, a căpătat obiceiul de a dormi în fiecare noapte cu lumina aprinsă.

Aşteptata peliculă de groază “Don’t Be Afraid of the Dark“ este povestea unei fetiţe (Bailee Madison), care e trimisă să locuiască împreună cu tatăl ei şi cu noua iubită a acestuia. Mutată în casa tatălui, fetiţa descoperă că împarte locuinţa cu nişte creaturi înfricoşătoare, care vor să o facă una de-a lor. Tatăl fetiţei e Guy Pearce, iar mama vitregă e Katie Holmes, ne informeaza libertatea.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.