Kim Cattrall nu se pricepe la barbati


Kim CattrallKim Cattrall spune ca nu se pricepe deloc la barbati. Actrita din “Sex And The City”, care joaca rolul seducatoare Samantha Jones atat in serialul Tv cat si pe marele ecran, sustine ca nu stie prea multe despre sexul opus si ca tot ce poate face este sa accepte oamenii asa cum sunt.
Kim, care a fost maritata de trei ori, a spus ca desi acum a inceput iar sa se intalneasca cu barbati, acestia raman in continuare un mister pentru ea. Singurul lucru de care este convinsa actrita este acela ca tipii arata cine sunt cu adevarat la prima intalnire si acela este momentul in care o femeie trebuie sa fie foarte atenta. Cu toate acestea, vedeta in varsta de 53 de ani crede ca nimeni nu poate schimba o alta persoana si ca secretul unei relatii sau al unei casnicii fericite este sa accepti persoana de langa tine asa cum este ea.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone