Lady Gaga a cântat cu Yoko Ono în memoria lui John Lennon

0
2

Lady GaGa

Excentrica Lady GaGa i-a adus în urmă cu două zile un omagiu celui care a fost John Lennon.

Împreună cu fosta consoartă a fondatorului trupei Beatles, Lady GaGa a concertat la Los Angeles în memoria fondatorului trupei The Beatles, cel care ar fi împlinit pe 4 octombrie 70 de ani.

Recitalul nu a fost lipsit de momente fierbinţi. Vedetele s-au urcat pe pian şi au cântat câteva secunde îmbrăţişate. “Îţi mulţumim pentru că ai fost o sursă de inspiraţie pentru atât de multe femei”, i-a spus controversata Lady GaGa lui Yoko Ono.

Concertele organizate în memoria regretatului muzician englez, asasinat în 1980, la New York, vor mai avea loc şi în oraşul său natal, Liverpool, în New York şi în Islanda.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.