Lady Gaga are trac


Lady GaGaLady Gaga a trebuit sa fie scoasa din cabina ei de catre Oprah Winfrey dupa ce i s-a facut teama sa urce pe scena. Cantareata s-a ascuns in culise inainte de spectacolul de la Gala Costume Institute organizata la Muzeul Metropolitan de Arta luni, pe 3 mai. La acest eveniment publicul a fost alcatuit dintr-o serie selecta de 700 de invitati, printre care s-au numarat si Anne Hathaway, Taylor Swift si Jennifer Lopez. Oprah a trebuit sa o ajute pe Lady Gaga sa isi calmeze emotiile pentru a putea aparea pe scena in cele din urma.
Artista a fost invitata sac ante la gala anuala organizata de editorul revistei americane Vogue, Anna Wintour, insa aceasta a rugat-o pe Lady Gaga sa ii promita ca va fi politicoasa si nu va injura pe scena. Se pare ca prestatia cantaretei le-a facut invitatilor chef de cantat, deoarece o serie de artisti precum Pharrell Williams, Sean Combs, Usher si Justin Timberlake au urcat pe scena si au cantat la petrecerea exclusivista de dupa eveniment.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone