Laura Cosoi indragostita ca-n prima zi


Laura Cosoi

Face mult sport, aşa că din când în când Laura Cosoi îşi mai permite câte un mic răsfăţ culinar. Chiar şi în miez de noapte.

„Eu am un dar genetic, nu mă preocupă foarte mult silueta. E drept că am făcut şi sport. În ultima vreme am renunţat la pâine, nu neapărat pentru că îngraşă, ci pentru că eu consider că nu este sănătoasă. Am mâncat şi shaorma, noaptea”, a declarat actriţa pentru Poveştiri de noapte.

În plus, Laura recunoaşte că este extrem de fericită alături de iubitul ei, Smiley, care a rămas neschimbat de când s-au cunoscut. „Mă face să mă îndrăgostesc des de el, nu ştiu dacă în fiecare zi. Dar eu iubesc şi zilele în care sunt fără el, pentru că ştiu că revederea va fi minunată. Îmi place că suntem nişte oameni normali. La Smiley, cel mai mult iubesc faptul că nu s-a schimbat din prima zi în care l-am cunoscut”, a completat fostul iepuraş Playboy.

Sursa: VDTOnline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.