Laura Cosoi si Smiley se despart

Laura Cosoi si Smiley

Dupa o relatie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi si Smiley au decis sa mearga pe drumuri separate, scrie Mediafax.

Cei doi au ajuns de comun acord la aceasta decizie, fiind convinsi ca aceasta este cea mai buna varianta pentru amandoi.

Despartirea Laurei Cosoi de Smiley este stirea zilei. Fanii celor doi sunt extrem de tristi. Chiar daca nu au declarat nimic referitor la decizia lor, se pare ca versurile noului single al lui Smiley spun tot.

Faptul ca nu mai formeaza un cuplu nu ii va impiedica insa sa aiba proiecte comune. O colaborare intre cei doi este pe lista proiectelor lor profesionale de viitor.

Atat Laura cat si Smiley isi mentin dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informatie catre mass-media cu privire la despartirea lor, ne relateaza Perfecte.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.