Laurette este insarcinata

0
5

Laurette

Dispărută de ceva vreme din atenţia publicului, Laurette a avut un motiv întemeiat pentru asta. Este însărcinată în şase luni şi jumătate, iar în luna decembrie va deveni mămică.

Chiar dacă a mai fost zărită de paparazzi, modelul de culoare a reuşit să îşi ascundă bine sarcina. Mai întâi din superstiţie, apoi a fost ca un joc pentru ea.

Contactată de Cancan, Laurette a recunoscut: „Este adevărat. Sunt însărcinată în şase luni şi jumătate. Am stabilit de comun acord cu Mihai să păstrăm copilul şi suntem foarte fericiţi”, a declarat ea.

Vedeta a aflat şi sexul viitorului copil, va fi o fetiţă. Să fie asta suficient pentru a-i aduce şi inelul mult aşteptat pe deget?

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.