Lui Eva Mendes ii place terapia

Eva MendesEva Mendes “adora” terapia. Actrita din “Bad Lieutenant”, care a urmat in 2008 un tratament de reabilitare pentru o afectiune necunoscuta, crede ca este important pentru ea sa isi gaseasca mereu timp pentru a-si discuta problemele cu un profesionist. Vedeta este atat de convinsa de acest lucru incat isi programeaza sedinte de terapie telefonice atunci cand nu poate ajunge personal la intalnirile terapeutice din cauza ca lucreaza la diverse proiecte.
Actrita isi frecventeaza terapeutul saptamanal, sau cel putin o data la doua saptamani, iar cand nu reuseste sa ajunga la cabinet il suna, spunand ca ea considera ca este extrem de necesar sa poata discuta cu cineva care nu este implicat emotional in viata ei si care este acolo doar pentru a o ajuta sa se simta mai bine, in special din cauza meseriei pe care o are.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.