Madalina Ghenea in lenjerie intima


Madalina Ghenea

A devenit celebră ca iubită a lui Eros Ramazzotti, iar de atunci, Mădălina Ghenea a ştiut să puncteze în paginile tabloidelor suficient cât să nu dispară din actualitate. Frumoasa româncă revine acum cu un pictorial incendiar.

Modelul demonstrează cu prisosinţă că o femeie poate să fie sexy şi fără să renunţe complet la haine, dându-le astfel peste nas divuţelor mioritice, dispuse mai curând să se ghideze după îndemnul: „Jos textila”. Prilejul i-a fost oferit de Lormar, o companie care produce lenjerie intimă şi a ales-o pe româncă drept imagine.

Rezultatul a fost de-a dreptul uluitor, de vreme ce presa din Cizmă o consideră deja „noua Belen Rodriguez”, punctând că are în comun cu celebra argentiniancă adoptată de Italia „extraordinara frumuseţe”. Rămâne să vedem cum îşi va păstra Mădălina locul abia cucerit.

Pentru poza o puteti vizualiza aici Sursa Poza: VDTOnline.ro

Sursa: VDTOnline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.