Mihaela Borcea a slabit 10 Kg

0
26

Mihaela Borcea

A reuşit să slăbească 10 kilograme şi să afişeze o formă de invidiat, aşa că Mihaela Borcea a decis să împărtăşească şi cu alte femei experienţa ei în diete. Drept pentru care a strâns o serie de trucuri într-o carte, care îşi va avea lansarea în curând.

În volumul „Secretele unui corp perfect”, fosta soţie a oficialului dinamovist prezintă trei diete: una de trei zile, după care poţi slăbi două kilograme, cea de-a doua este de şase zile şi dai jos patru kilograme, iar cea de-a treia este de 40 de zile, pentru persoanele care vor să scape de peste zece kilograme, însă doar sub supravegherea medicului.

„Am început să ţin această dietă cu decoctul de plante ca să elimin resturile de metale grele din organism. Abia apoi am încercat dieta de 40 de zile, pe care tot o ţin ca să mai dau jos kilogramele acumulate. Sănătatea este cel mai important dar pe care ni l-a dat Dumnezeu. Vă invit să descoperiţi cum puteţi slăbi, dar şi modalităţi de reglare a colesterolului şi a trigliceridelor, de regresie a afecţiunilor glandei tiroide, diabetului tip 2, tulburărilor hormonale, tulburărilor neurovegetative sau chiar a unor tumori şi multe altele”, a declarat Mihaela pentru Click.

În plus, vedeta oferă şi câteva reţete de mâncăruri uşoare care ajută la slăbit, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.