Miley Cyrus ne socheaza din nou

0
62

Miley Cyrus

Părul albastru este cea mai recentă transformare a tinerei care, în doar câteva luni, a recurs la numeroase schimbări extreme, potrivit Huffington Post.În ultima perioadă, gafele lui Miley Cyrus au ajuns să nu mai fie o noutate. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, tânăra de doar 20 de ani a ieşit în lume complet schimbată, după ce şi-a vopsit părul albastru.

Copilul cu părul lung care era idolul adolescenţilor, a devenit o femeie care doreşte să şocheze. În agust 2012, ea a renunţat la buclele ei lungi şi brunete, care o făcuseră celebră, în favoarea unei tunsori scurte şi blonde, afişând o imagine de rebelă. Între timp, ea a recurs la tunsori din ce în ce mai scurte şi la culori din ce în ce mai extravagante, de această dată oprindu-se la culoarea albastră.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Miley nu şi-a schimbat doar tunsorile. Ea a reuşit să renunţe la imaginea de fetiţă Disney, în favoarea a ceva diferit. Vedeta s-a logodit cu Liam Hemsworth, a început să poarte haine de piele şi să se machieze strident, scrie RTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.