Miley Cyrus se drogheaza cu salvie

1
0

Miley Cyrus Bikini

Presa americană a stârnit un scandal masiv în urma apariţiei unui scurt filmuleţ în care cântăreaţa Miley Cyrus apare fumând salvie alături de prietenii ei.

Vedeta, care a implinit 18 ani luna trecută, a apărut pe internet fumând o plantă entobotanică ilegală în Delaware, SUA, care produce stări asemănătoare cu cele provocate de marijuana.

Miley râde fără oprire în starea de euforie, întrebând într-una dacă “a luat-o razna” şi confundând unul din băieţii din gaşcă cu fostul sau iubit, Liam Hemsworth.

“Ohh, îmi pierd minţile. Încep să fac o călătorie ciudată. Asta e cumva sosia lui Liam, dar ce naiba? E cumva iubitul meu? Dumnezeule, seamănă atât de bine cu Liam”, a spus Miley ameţită de droguri.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

1 COMENTARIU

  1. ooo,miley e o cretina!!!o idioata!!!nu o suport!!!!!!!!!!!!!!o detest!!!!!!!!!!!e o fraiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o Losera

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.