Mischa Barton prefera scenele de dragoste intre fete

Mischa BartonMischa Barton prefera sa sarute fete pe ecran, deoarece scenele de dragoste intre lesbiene sunt mult mai “relaxate” in opinia ei. Actrita in varsta de 23 de ani s-a sarutat cu Alex Kelly, in timpul serialului drama cu adolescenti “The O.C.” si a devenit intima cu Evan Rachel Wood in serialul TV “Once And Again”. Barton a mai jucat in filmul din 2008, “You and I”, care reda povestea a doua adolescente care se indragostesc, dupa ce se intalnesc la un concert.
Mischa admite ca prefera saruturile intre partenere de acelasi sex, in fata camerei, deoarece e mai putin stresant decat sa sarute colegi baieti. Actrita considera ca e mult mai usor sa sarute o alta fata, caz in care este mult mai relaxata in timpul filmarii decat daca ar saruta un baiat, situatie in care poate aparea tensiune.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.