Nick Santino s-a sinucis

0
1
Nick Santino
Foto: inquisitr.com

Veste şoc pentru fanii serialului „All My Children”! Nick Santino, cel care îî dădea viaţă ofiţerului Anton, s-a sinucis în cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie.

Se pare că starul îşi sunase fosta prietenă la primele ore ale dimineţii, iar mai târziu poliţiştii l-au găsit fără viaţă.

Moartea actorului, care a apărut şi în „Gossip Girl”, a survenit la câteva ore după ce administratorul clădirii l-a obligat să renunţe la căţelul lui, Rocco, din cauză că vecinii s-au plâns de lătrat.

Iar dispariţia animalului a fost prea mult pentru el. Vedeta împlinise 47 de ani pe 24 ianuarie. Santino a lăsat şi un bilet de adio, în care a scris: „Astăzi, mi-am trădat cel mai bun prieten şi l-am omorât. Rocco a avut încredere în mine şi l-am dezamăgit. Nu merita asta”.

Poliţia crede că moartea a fost cauzată de o supradoză de medicamente, citeaza vdtonline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.