O zi din viata lui Fizz

1
53

fizzBogdan Croitoru, alias Bob Taylor, alias Fizz, este un bărbat de succes din Romania. Are propriile afaceri, manageriază trupe in vogă şi, din cand in cand, cochetează şi el cu muzica. Libertatea.ro s-a gândit să vă arate ce face Fizz într-o zi obişnuită, aşa că l-am invitat la rubrica “Zi de vedetă”.

Revino, mâine, pe Libertatea.ro, pentru a citi în exclusivitate un interviu cu Bob Taylor

Ora 10.00
Bob ne-a invitat la el acasă de dimineaţă. Am ajuns la timp… la timp pentru exerciţiile matinale. Fizz ne-a povestit că nu prea are timp să meargă la sală, din cauza programului foarte încărcat, aşa că, de cele ma multe ori, face exerciţii acasă, de dimineaţă, pe stomacul gol, ori seara, după ce îşi termină programul.

Ora 10.30
După puţină gimnastică, am crezut că Bogdan se va aşeza la masă şi va lua micul dejun, însă nu a avut timp, pentru că avea o programare la un salon de cosmetică… aşa că am fugit către Miko, locul unde Fizz trebuia să-şi facă manichiura, să se tundă şi să se radă.

Ora 11.40
“Trebuie să am grijă la aspectul meu, pentru că zilele următoare vom filma videoclipul la piesa Persia al fetelor de la Kittens. Şi eu şi fetele trebuie să arătăm bine, nu?”… Imediat cum am ajuns la salon, Fizz s-a dus să-şi facă manichiura.

Ca să nu se plictisească până i se fac unghiile, Bogdan a luat ziarul Libertatea, l-a răsfoit şi a comentat subiectele din acea zi. „Sunt mare fan Libertatea, îl cumpăr în fiecare zi şi când sunt în faţa calculatorului mereu intru pe site să văd ce se mai întâmplă”.

Pe la 12.10 pieliţele au fost tăiate şi unghiile lăcuite. Fizz s-a mutat apoi pe scaunul de tuns şi o altă doamnă din salon a venit să-i facă freza şi să-i radă barba.

… “M-au luat cam mult din perciuni (râde)… trebuie să beau ceva repede că m-am supărat. Avem doar apă, nu?” a glumit Bogdan, care, de fapt, nu bea niciodată alcool.

Ora 12.30
Bob a fost dus apoi într-o încăpere unde a fost spălat pe cap, pentru ca părul tăiat care a mai rămas să fie înlăturat.

Ora 12.40
A mai rămas un singur lucru de făcut: Aranjatul. După ce stilista l-a dat cu spumă şi i-a făcut freza, Bogdan a simţit nevoia să intervină: “Aşa sunt eu, trebuie să mă bag, să ştiu că am făcut şi eu ceva, asta mă face să mă simt bine”.

Ora 13.00
Am plecat cu maşina lui Fizz în oraş, un BMW X5, pentru a lua micul dejun. Era ora prânzului, dar vedeta noastra a vrut să mănânce totuşi un mic dejun copios la care s-a gândit toată dimineaţa…

La ora 13.20 eram pe Calea Dorobanţi la Pub-ul “High Heals”. Acolo am luat masa: Bruschete, ochiuri cu şuncă şi pâine prăjită. “Sunt client fidel la High Heals şi pot să spun că bruschetele şi ochiurile sunt minunate, nu numai la mic dejun, le poţi mânca şi la prânz dacă vrei şi la cină”, relateaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.