P. Diddy este cel mai bogat om al industriei hip-hop de anul acesta

P. Diddy

Conform revistei Forbes, P. Diddy este cel mai bogat om al industriei hip-hop de anul acesta. Sean Combs a castigat 735 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. Banii sai au venit de brandul de vodka Ciroc, liniile de imbracaminte Sean John si Enyce, label-ul de apa alkalina Aquahydrate, label-ul de tequila DeLon si reteaua multimedia Revolt.

Cel de-al doilea loc in top este ocupat de Dr. Dre. Cu toate ca anul trecut s-a autodeclarat ca fiind primul miliardar din hip-hop dupa ce label-ul sau Beats By Dre a fost cumparat de Apple, procentul de 25 % cu care a ramas i-a adus 500 de milioane de dolari. Jay-Z, care de-abia si-a lansat site-ul de streaming Tidal, ocupa locul trei cu 550 de milioane de dolari.

Patronul casei de productie Cash Money, Birdman, ocupa locul cinci cu suma de 150 de milioane de dolari. 50 Cent ocupa pozitia a patra cu 155 de milioane de dolari – el castiga majoritatea banilor din apa sa cu vitamine, Vitaminwater.

1. P. Diddy – $735 million
2. Dr. Dre – $700 million
3. Jay-Z – $550 million
4. 50 Cent – $155 million
5. Birdman – $150 million

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.