Primele imagini de la nunta cantaretei ADDA

0
8

ADDA

Imagini exclusive de la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale lui 2016! ADDA dezvaluie detalii din culisele celui mai frumos eveniment din viata ei: nunta de poveste alaturi de Catalin si cei mai dragi oameni din viata lor. Artista a ales sa faca public clipul nuntii ei, pentru ca si-a dorit sa-si impartaseasca bucuria cu fanii.

Marius Moga, Shift, Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Robert Toma, George sau Vizi Imre au incins atmosfera, iar petrecerea artistei, care s-a tinut “La Conac”, s-a incheiat cu o baie a invitatilor in piscina, dupa miezul noptii. Imaginile cu acest moment, dar si altele emotionate pot fi urmarite pe Adda & Catalin | Wedding Highlights

Artista si compozitoare, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, “Minti murdare”, urcata pe Youtube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria ei casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele.

Anul 2016 a fost un an plin pentru ADDA pe toate planurile. A devenit mama si a lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”: “Du-te”, “Sa imi vindeci inima” si “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”. Pentru 2017 artista ne pregateste piese noi, nascute din experientele ei personale.

Urmariti imaginile in clipul creat mai jos:


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here