Rihanna suferă de dorul lui Matt Kemp

Rihanna

Considerată una dintre cele mai sexy cântăreţe, Rihanna a dezvăluit faptul că îi este foarte greu să aibă o relaţie la distanţă şi rezistă cu greu fără ”bărbatul ei”.

Artista şi celebrul jucător de baseball Mat Kemp formează un cuplu de la începutul acestui an, dar recunoaşte că nu îi este deloc uşor să îşi vadă iubitul atât de rar. Cu toate acestea, cântăreaţa susţine că este foarte îndrăgostită de el.

“Este chiar dificil pentru că suntem aproape tot timpul departe unul de celălalt din cauza programului nostru atât de solicitant, dar aste este. Sunt îndrăgostită şi foarte fericită”, a declarat Rihanna.

Totuşi, cântăreaţa a negat faptul că şi-ar dori să căsătorească în curând. Asta după ce iubitul ei, Matt Kemp a declarat că se gândeşte foarte serios să o ceară de nevastă. Rihanna nu exclude însă faptul că ar putea o logodnă prelungită.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.