Rihanna suferă de dorul lui Matt Kemp

0
3

Rihanna

Considerată una dintre cele mai sexy cântăreţe, Rihanna a dezvăluit faptul că îi este foarte greu să aibă o relaţie la distanţă şi rezistă cu greu fără ”bărbatul ei”.

Artista şi celebrul jucător de baseball Mat Kemp formează un cuplu de la începutul acestui an, dar recunoaşte că nu îi este deloc uşor să îşi vadă iubitul atât de rar. Cu toate acestea, cântăreaţa susţine că este foarte îndrăgostită de el.

“Este chiar dificil pentru că suntem aproape tot timpul departe unul de celălalt din cauza programului nostru atât de solicitant, dar aste este. Sunt îndrăgostită şi foarte fericită”, a declarat Rihanna.

Totuşi, cântăreaţa a negat faptul că şi-ar dori să căsătorească în curând. Asta după ce iubitul ei, Matt Kemp a declarat că se gândeşte foarte serios să o ceară de nevastă. Rihanna nu exclude însă faptul că ar putea o logodnă prelungită.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.