Russell Brand o vrea pe Katy Perry inapoi


Russell Brand si Katy Perry

Mai bine mai târziu decât niciodată. Deşi s-a afişat imediat cu fel de fel de fete, după ce s-a despărţit de Katy Perry, se pare că Russell Brand nu a reuşit să treacă peste divorţul de cântăreaţă şi şi-ar dori o împăcare cu ea.

Această dorinţă a apărut după ce starul tv a văzut-o pe vedetă în braţele unui nou iubit, Robert Ackroyd, chitaristul de la Florence and The Machine, ceea ce i-a stârnit gelozia.

„Russell nu a suportat să o vadă pe Katy cu Rob. Divorţul a fost ca un bumerang. Regretă că a luat această decizie foarte repede. Vrea ca ea să fie fericită, dar şi-a dat seama cât de importantă era ea în viaţa lui”, a declarat o sursă.

Brand ar fi scris o scrisoare emoţionantă fostei sale soţii în care a recunoscut că a comis o greşeală, punând capăt mariajului lor de 14 luni şi a rugat-o să-i acorde o altă şansă. În luna decembrie, Russell Brand a citat divergenţe ireconciliabile ca principal motiv al divorţului său. El îşi dorea copii şi îi reproşa partenerei lui că este foarte ocupată cu concertele, ne relateaza vdtonline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone