Russell Brand o vrea pe Katy Perry inapoi

0
17

Russell Brand si Katy Perry

Mai bine mai târziu decât niciodată. Deşi s-a afişat imediat cu fel de fel de fete, după ce s-a despărţit de Katy Perry, se pare că Russell Brand nu a reuşit să treacă peste divorţul de cântăreaţă şi şi-ar dori o împăcare cu ea.

Această dorinţă a apărut după ce starul tv a văzut-o pe vedetă în braţele unui nou iubit, Robert Ackroyd, chitaristul de la Florence and The Machine, ceea ce i-a stârnit gelozia.

„Russell nu a suportat să o vadă pe Katy cu Rob. Divorţul a fost ca un bumerang. Regretă că a luat această decizie foarte repede. Vrea ca ea să fie fericită, dar şi-a dat seama cât de importantă era ea în viaţa lui”, a declarat o sursă.

Brand ar fi scris o scrisoare emoţionantă fostei sale soţii în care a recunoscut că a comis o greşeală, punând capăt mariajului lor de 14 luni şi a rugat-o să-i acorde o altă şansă. În luna decembrie, Russell Brand a citat divergenţe ireconciliabile ca principal motiv al divorţului său. El îşi dorea copii şi îi reproşa partenerei lui că este foarte ocupată cu concertele, ne relateaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.