Simona Sensual impreuna cu un medic tanar

0
47

Simona Sensual

Recent s-a desfăşurat un nou episod din telenovela Nicu Maharu – Simona Sensual. Cei doi s-au despărţit – iarăşi – iar cea care a pus capăt de această dată este blonda. Motivul? Inima ei a fost furată de un bărbat mai tânăr, de profesie medic. Iar pentru model, categoric începe acum o nouă etapă.

„M-am despărţit de Maharu. Să fie sănătos, îi doresc mult noroc, pe mine nu mă mai interesează. Mi-am dat seama că nu mă mai atrag bărbaţii mult mai în vârstă decât mine, aşa că am acţionat în consecinţă. Acum sunt într-o relaţie cu un doctor care are 27 de ani, o prospătură de bărbat. Gerovital pentru suflet şi nu numai”, a declarat blonda pentru Cancan.

Simona şi nou ei iubit sunt împreună de două săptămâni, iar vedeta este decisă să facă tot ce îi stă în putere ca această relaţie să meargă ca pe roate.

Mai ales că junele este „frumos, este deştept, nu este bădăran ca alţii, şi asta nu este tot. Are şi alte calităţi… fizice, care sunt apreciate de femei. Are vigoare, are tot ce-i trebuie”, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.