Viorica din Clejani este insarcinata

0
5

Ionita Clejani

Se măreşte familia Clejanilor? Aceasta este întrebarea! Deşi iniţial s-a speculat că Margherita ar fi însărcinată, după ce a afişat o burtică suspectă, iată că surpriza avea să vină tocmai de la Viorica.

Artista aşteaptă cel de-al treilea copil, însă nu ştie deocamdată dacă va păstra sarcina şi asta pentru că partenerul ei de viaţă nu îşi mai doreşte urmaşi.

„Ioniţă nu mai vrea copii. Am doi deja, dar sunt mari, or să plece şi o să rămânem singuri. Eu sunt însărcinată, dar acum să vedem dacă va vrea şi el copilul. Mircea Stoian va fi naşul copilului. Nu ştiu de ce am poftele astea, de ce mi-e mereu somn. Am mai fost şi eu borţoasă, dar parcă nu aşa. Aş mânca într-una”, a declarat artista la „Un Show păcătos”.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.