A aparut videoclipul de la – Fericire in dar, noul single Holograf – VIDEO

HolografVideoclipul piesei “Fericire in dar”, noul single Holograf, a fost postat ieri pe Youtube de pe contul casei de discuri MediaPro Music.

“Fericire in dar” este un clip dinamic, cu multe zambete, cu secvente inregistrate in studio care alterneaza cu pasajele din concerte. Veti recunoaste probabil imagini din cele doua concerte de Dragobete sustinute de Holograf pe 24 si 25 februarie la Sala Palatului din Bucuresti.

Iata ce spun cei de la Holograf despre noul lor single:“Am vrut sa fie o piesa vie, tonica, si credem ca am reusit sa readucem ceva dintr-un anume optimism care a caracterizat muzica Holograf, indiferent de perioada. Si cand vine primavara parca simti ca totul incepe sa mearga mai bine, ca lucrurile se mai aseaza, ca totul isi revine, in natura ca si in vietile noastre, asa ca si textul piesei vorbeste despre o intoarcere la o viata pe care o asteptam cu totii”.

Piesa “Fericire in dar” va fi inclusa pe un nou album Holograf, care urmeaza sa apara in cursul acestui an.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.