A fost confirmat Tracklist-ul soundtrack-ului noului film Twilight

Twilight Saga - Breaking Dawn


  • The Joy Formidable – ‘Endtapes’
  • Angus & Julia Stone – ‘Love Will Take You’
  • Bruno Mars – ‘It Will Rain’
  • Sleeping At Last – ‘Turning Page’
  • The Features – ‘From Now On’
  • Christina Perri – ‘A Thousand Years’
  • Theophilus London – ‘Neighbors’
  • The Belle Brigade – ‘I Didn’t Mean It’
  • Noisettes – ‘Sister Rosetta (2011 Version)’
  • Cider Sky – ‘Northern Lights’
  • Iron & Wine – ‘Flightless Bird, American Mouth (Wedding Version)’
  • Imperial Mammoth – ‘Requiem On Water’
  • Aqualung & Lucy Schwartz – ‘Cold’
  • Mia Maestro – ‘Llovera’
  • Carter Burwell – ‘Love Death Rebirth’

Acum cateva zile va spuneam despre single-ul pe care l-a inregistrat Bruno Mars pentru soundtrack-ul “Twilight: Breaking Dawn”. Ei bine, el nu este singurul artist de pe lista.

Aceasta continua cu The Joy Formidable, Iron & Wine, Noisettes, Aqualung si chiar Muse, formatie care si-a confirmat prezenta abia mai tarziu.

Vedem si noi trailer-ul unuia dintre cele mai asteptate filme din acest an.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.