Actorul Robert Pattison se lanseaza in muzica


Robert Pattinson

Starul Twilight, Robert Pattison, planuieste sa se apuce de lucru la albumul de debut. Cel putin asa sustine o sursa apropiata a actorului. Se pare ca vedeta si-a tot exersat aptitudinile muzicale alaturi de colegii de platou, in pauzele dintre sesiunile de filmari.

Pentru ca trecerea de la actorie la muzica si invers nu e un trend doar in Romania, gasim exemple si intre vedetele de la Hollywood. Si deoarece succesul sau a fost prea mare pentru a nu face si acest pas, vampirul care a isterizat jumatate din populatia feminina a planetei se apuca de cantat.

In timp ce US Weekly anunta ca actorul va incepe lucrul la album imediat ce va avea timp, unul dintre reprezentantii acestuia a negat zvonul, declarand ca Pattison nu planuieste sa lanseze niciun material muzical.

Oricum ar fi, vampirul stralucitor a mai cochetat cu muzica, el inregistrand piesele “Never Think” si “Let Me Sign” pentru soundtrack-ul Twilight in 2008.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.