„Ai aparut” primul single Kamelia si George Hora!

0
22

Kamelia si George Hora - Ai Aparut

Kamelia şi George Hora au lansat primul single împreună. Piesa Ai apărut a avut release-ul oficial aseara, şi este un frumos cadou de primăvară pentru îndrăgostiţii de muzică! Materialul a fost înregistrat la Studio 66, şi produs de către George Hora.

Cu toate ca cei doi lucreaza la toate productiile impreuna, este „prima oară” când cei doi apar împreună pe un material care le aparţine în totalitate. Rezultatul este o piesa foarte pozitiva la început de sezon cald.

Fanii artiştilor s-au amuzat teribil şi au râs cu lacrimi in urma cu cateva zile, cand Kamelia şi George au anuntat noul single printr-un teaser haios. Clipul a fost animat de către două personaje adorabile – BuBu şi PuPu, pe care publicul i-a indragit instant!

Versurile romantice se potrivesc perfect pe stilul Kameliei, iar vocea lui George aduce acel plus de emoţie. George Hora a lansat in luna decembrie single-ul Privesc inainte, si a colaborat cu Nane la piesa “Noi doi”. Ce urari fac cei doi artisti de 8 martie, vezi pe paginile http://www.fb.com/KameliaOfficial si http://www.fb.com/GeorgeHoraOfficial

Link Downoad: https://soundcloud.com/studio66romania/kamelia-si-george-hora-ai-aparut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.