Alex Mataev – “Черное И Белое” (Alb si Negru)!

0
12

Alex Mataev 3

Alex Mataev 2

Alex Mataev

Alex Mataev 4

Alex Mataev lanseaza “Черное И Белое” (Alb si Negru)! Asculta cum canta artistul in limba rusa

A devenit cunoscut publicului din Romania o data cu participarea la emisiunea “X Factor” si “Te cunosc de undeva”, finalistul insa se desprinde de titulatura de concurent si demonstreaza publicului ca este un artist complet.

Dupa lansarea primului single “Cu Capul in Nori”, Alex lanseaza o piesa la care a lucrat cu ceva timp in urma si pentru care are un videoclip filmat chiar in Republica Moldova.

„Vreau sa va prezint ceva, la care am lucrat cu ceva timp in urma. Imi doream foarte mult sa lansez acest videoclip insa nu gaseam momentul potrivit. Am produs piesa “Черное И Белое” (Alb si Negru) acum un an, in Kiev, iar videoclipul l-am filmat cu o echipa de oameni foarte talentati din Moldova!” a declarat Alex Mataev

Artistul este implicat complet in muzica lui si vrea sa isi exprime sentimentele in note muzicale asa ca piesele sunt creatii proprii, iar pana sa devina cunoscut in Romania, Alex Mataev avea propriul lui band rock in Moscova si a colaborat cu mai multi artisti din Russia si Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.