Americanii fascinati de Maria Radu: Miss Everything


Maria Radu

Maria Radu si noul ei single aduce in prim plan muzica de calitate pe scena muzicala internationala avand un success incredibil peste Ocean, adica in Statele Unite.

Varianta remixata a sigleului a intrat in play list-urile celor mai in voga cluburi americane, unde atmosfera devine incendiara inca de la primele acorduri ale hitului venit din sud-estul Europei.

Maria se afla la mare cautare in cluburi precum “Le Souk”, unul dintre primele zece, in New York, sau “Sound Bar” din Chicago. “Am fost surprinsa sa aflu ca, in timp ce eu dau din coate sa realizez ceva la mine acasa, totul se intampla pur si simplu la mii de kilometri departare”, a declarat Maria.

Se pare deci, ca americanii au o ureche muzicala formata mai mult spre cea de calitate, in comparatie cu tara noastra, unde tot ce nu se mai poate numi muzica, se cauta si se vinde cel mai bine. Si ne miram ca America o duce bine…


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone