Annely Cole cucereste Rusia

Annely Cole

Romanca Annely Cole, aflata la inceput de cariera, pare sa fi calcat cu dreptul in noul an. Videoclipul piesei “Need You” a ajuns pe site-urile de specialitate din Rusia, el fiind recomandat de unul dintre cele mai importante portaluri de profil de acolo.

Annely Cole si-a lansat videoclipul la finalul lunii decembrie in apropierea sarbatorilor si de atunci cariera ei a intrat intr-o linie ascendenta. Piesa produsa de Gabriel Huiban se aude deja pe radiourile din Romania.

“ 2012 mi-a adus multe lucruri frumoase, printre care si aceasta veste. Ma bucur cand muzica mea ajunge atat de departe. In curand voi incepe promovarea videoclipului la emisiuni si va pregatesc o multe surprize!” a declarat Annely Cole

Annely Cole este in prezent stabilita in Italia si lucreaza intens la cariera ei solo. Burlacul Vladimir Draghia, a acceptat provocarea si apare in primul videoclip marca Annely.

Annely Cole – Need You

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Annely Cole cucereste Rusia"

  1. mari  January 30, 2012 at 8:38 pm

    Felicitari Annely!Superba piesa si clipul deosebit

Leave a Reply

Your email address will not be published.