Annely Cole cucereste Rusia

1
2

Annely Cole

Romanca Annely Cole, aflata la inceput de cariera, pare sa fi calcat cu dreptul in noul an. Videoclipul piesei “Need You” a ajuns pe site-urile de specialitate din Rusia, el fiind recomandat de unul dintre cele mai importante portaluri de profil de acolo.

Annely Cole si-a lansat videoclipul la finalul lunii decembrie in apropierea sarbatorilor si de atunci cariera ei a intrat intr-o linie ascendenta. Piesa produsa de Gabriel Huiban se aude deja pe radiourile din Romania.

“ 2012 mi-a adus multe lucruri frumoase, printre care si aceasta veste. Ma bucur cand muzica mea ajunge atat de departe. In curand voi incepe promovarea videoclipului la emisiuni si va pregatesc o multe surprize!” a declarat Annely Cole

Annely Cole este in prezent stabilita in Italia si lucreaza intens la cariera ei solo. Burlacul Vladimir Draghia, a acceptat provocarea si apare in primul videoclip marca Annely.

Annely Cole – Need You


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.