Antidot revine cu o noua piesa si un videoclip „In lipsa ta”

0
50

Antidot feat. Ella G - In Lipsa Ta

Antidot precizeaza ca piesa a luat nastere dupa o cearta cu fosta lui prietena si chiar in aceeasi zi a facut versurile si a inregistrat-o si totodata simte ca in aceasta piesa o sa se regaseasca foarte multe persoane deoarece este inspirata din viata lui.

Povestea clipului este despre 2 artisti de opera care la inceput sunt doar colegi de scena insa cu timpul ajung sa fie impreuna. La inceput totul este roz, insa mai tarziu unul dintre ei o ia pe drumuri diferite, realizand totusi la final ca a gresit.

Piesa “In lipsa ta” este scrisa si compusa in totalitate de catre Antidot care a contribuit si la mix-masterul acesteia, pe final fiind ajutat de Alessander. Melodia a fost creata in studiourile AndyMedia, insa la linia melodica a refrenului a intervenit si Adriana Chitac, iar videoclipul este produs de catre echipa Addarta si a fost filmat in Iasi.

Anul 2015 a fost un an foarte prolific pentru Antidot, din punct de vedere muzical, acesta lansand piesele “Printre vise calator (feat. Alexo)”, “E criminala (feat. Alexo)”, “No puedo mas (feat. Ank Neacsu, Dj Magnum&Dj Lion)” si “Nu te uit (feat. Ank Neacsu, Dj Magnum&Dj Lion)” dar si imnul official al campionului mondial la box la categoria super-grea (Mihai Nistor) insa el promite ca in anul 2016 vor urma mai multe surprize, aceasta noua piesa fiind una dintre ele.

Antidot a colaborat pana in prezent cu artisti cunoscuti precum: What’s UP, Doddy, Jayoh, Ank Neacsu (ex ASIA) s.a.

Ella G. a ajuns foarte departe in concursul muzical X-Factor impreuna cu trupa ei de atunci. In prezent ea activeaza intr-un band foarte cunoscut si lucreaza tot in domeniul muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.