Audio: Dj Andi feat. Stella – Universe

0
28

Dj Andi feat. Stella - Universe

“Happiness” , “Freedom” , “Fire” si “Colours of the Rainbow”, sunt hiturile pe care le stii din oricare club, le-ai auzit si le mai auzi pe toate posturile de radio si care nu au cum sa iti lipseasca din player-ul portabil.

Acum, DJ Andi iti updateaza play-list-ul cu inca un hit – “Universe”.

Vocea feminina este, ca si la anterioarele single-uri, frumoasa Stella.

“Am colaborat foarte bine cu Stella pentru single-urile anterioare si atunci este firesc sa colaboram in continuare.”, povesteste Andi.

“Universe”, cel mai recent single DJ Andi feat Stella a fost lansat pe scena Romanian Music Awards, desfasurat pe 16 septembrie la Brasov, ocazie cu care cunoscutul artist a obtinut premiul “Best DJ”.

DJ Andi a fost incantat de reactia publicului la prima auditia a single-ului: “Am vazut reactia publicului RMA cand am lansat piesa si din acel moment am fost sigur ca va fi hit. Era in premiera absoluta, nimeni nu o stia si totusi dupa primul refren, toata lumea canta alaturi de Stella. Imi doream, dar nu ma asteptam la un feedback asa de bun.”

Noul single DJ Andi feat Stella urmeaza linia care l-a consacrat, este o piesa de club, care imbina beat-urile specifice cu un refren melodios si usor de retinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.