Aylin a lansat teaserul pentru videoclipul piesei CLOUD

0
21

Aylin

Aylin lanseaza oficial teaserul videoclipului CLOUD, piesă compusă de Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast. În regia lui Răzvan Marinescu, videoclipului va avea premiera pe 15 noiembrie, la Club Collage (Bd Ion Mihalache), de la ora 17:00, eveniment în cadrul căruia Aylin va susține și un concert alături de trupa ei, The Lucky Charms.

“Sunt foarte mândră de album în general, e un proiect foarte personal la care muncesc de un an de zile. Videoclipul nu putea fi nici el altfel decât personal, așa că împreună cu regizorul Răzvan Marinescu, am decis să-l filmăm chiar în satul bunicii mele, acolo unde îmi petreceam vacanțele când eram mică”, declară Aylin.

Tot pe 15 noiembrie, artista își lansesază și site-ul oficial, aylincadir.ro. Mai mult decât o sursă de informare, platforma online va fi locul în care Aylin va ține o strânsă legatură cu fanii ei.

“Locurile în care performez de obicei sunt cluburi și săli de teatru. Nu sunt chiar sufragerii, dar spre deosebire de festivaluri, atmosfera aici e una destul de intima și dinamica e mult mai interactivă. E un sentiment pe care am vrut să-l am dincolo de experiența de 120 minute de spectacol, astfel încât site-ul o să-mi permită să fac tocmai asta.”

Și ca un cadou pentru fanii ei din online, toți cei care intră de astăzi pe aylincadir.ro își pot lăsa adresa de mail pentru a vedea în exclusivitate videoclipul CLOUD cu o zi înainte de lansarea oficială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.