Blur lanseaza un nou single dupa o pauza de 7 ani

blur
Membrii Blur au dezvaluit care va fi numele primului single al trupei dupa o pauza de 7 ani. Single-ul se va numi “Fool’s Day” si va aparea intr-o editie limitata de 1000 de copii. Single-ul va fi lansat pe 17 Aprilie prin Parlophone Records sub forma unui vinil 7″ cu o singura fata.

Single-ul “Fool’s Day” a fost inregistrat in Londra la inceputul acestei luni, si marcheaza primul moment dupa o pauza de 7 ani in care toti cei patru membri ai trupei Blur au inregistrat o piesa impreuna de la “Battery In Your Leg”, de pe albumul din 2003, “Think Tank”.

Single-ul va fi disponibil in doar 150 de magazine independente de muzica din Marea Britanie, care participa la Record Store Day.

Damon Albarn a declarat: “Vrem ca magazinele independente de muzica sa continue sa existe – ele sunt o parte importanta din cultura noastra muzicala. Muzica este un mod simplu prin care Blur isi arata sustinerea fata de acest proiect si speram ca oamenilor sa le placa [noul single].”

Spencer Hickman, reprezentant al Record Shopt Day, a adaugat: “Aceasta lansare arata cat de important a devenit acest eveniment, iar eu unul abia astept sa fiu in mijlocul nebuniei Sambata dimineata.”

Tot azi, presedintele Parlophone Records a spus despre single-ul lui Blur, “Fool’s Day”, ca este “o piesa de vara extraordinara.”
Leave a Reply

Your email address will not be published.