Britney Spears – singura din nou

britneyspears
Blondina celebra a muzicii pop, incepe sa devina tot mai cunoscuta nu datorita muzicii ei, ci relatiilor sale amoroase care intotdeauna sfarsesc la fel – cu ea plangand undeva intr-un colt, singurica.

Conform contactmusic.com artista a pus punct relatiei la sfarsitul lunii februarie din cauza certurilor constante cu Trawick. “Se certau foarte des si nu se mai intelegeau. Aveau nevoie de o pauza pentru ca, in mod clar, lucrurile nu mergeau bine”, precizeaza o sursa.

Nu este prima data cand Britney (28 de ani) intrerupe relatia cu Trawick (38 de ani). In ianuarie, diva pop i-a dat papucii iubitului ei dupa ce a aflat ca acesta flirtase cu doua femei intr-un club din Los Angeles. Spears si agentul ei formau un cuplu din martie 2009, si in ciuda faptului ca Trawick a cerut-o de mai multe ori pe vedeta in casatorie, aceasta l-a refuzat.

Chiar daca relatia personala nu mai functioneaza, cea profesionala va ramane in picioare, iar Jason Trawick o va reprezenta in continuare pe Britney Spears prin intermediul agentiei newyorkeze pe care o detine.

Sursa: Muzica9

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.