Cantareata Katy Perry il detroneaza pe Michael Jackson

0
4

Katy Perry

Artista este prima femeie care a reusit vreodata sa aiba cinci piese lider in Billboard Hot 100, de pe un singur album. Totusi, inainte de ea, Michael Jackson a stabilit acelasi record, cu albumul “Bad”. Prin urmare, Katy s-a hotarat sa lanseze un al saselea single care sa ajunga pe locul I.

Dupa ce a egalat recordul Regelui Pop, trimitand cinci piese de pe un sigur album pe locul I in Billboard Hot 100, Katy Perry vrea sa il detroneze pe Michael Jackson.

Piesa se va chema “The One That Got Away” si va fi inclusa pe acelasi “Teenage Dream”.

Despre telul impus, Greg Thompson a declarat ca nu este singurul scop al piesei, ci ca artista este atasata de ea si voia oricum sa o lanseze. “The One That Got Away” va fi difuzata pe posturile de radio de luna viitoare.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.