Cel mai bun show de club – Sonny Flame


Sonny Flame - Romanian Top Hit

Sonny a inceput sa cante si sa compuna piese la varsta de 15 ani. A inceput cu piese Rap si R&B ca mai apoi sa evolueze catre raggae si dance. Si-a dezvoltat in permanenta stilul muzical si a ajuns un nume cunoscut in sfera clubber-ilor autohtoni. Printre cele mai cunoscute melodii se numara: Jump Up, Indianotech, Top of the world si Get your clothes off.

La premiile Romanian Top Hits, desfasurate la Bacau, meritele i-au fost recunoscute oficial: Sonny Flame este castigatorul premiului Best Clubbing Show 2011. Cine a avut ocazia sa participe la un concert, s-a convins ca artistul este mai mult decat un cantaret, este un performer. Trofeul i-a fost inmanat de catre cantareata Ellie White.

Cel mai nou single Get your clothes off a starnit furori in randul publicului de la Romanian Top Hits, iar Sonny a transformat Piata Tricolorului din Bacau intr-un imens ring de dans.

Cei 6 dansatori s-au dezbracat nu doar de inhibitii ci si de tricouri, spre incantarea domnisoarelor prezente la eveniment.

Pentru aceasta toamna, Sonny Flame ne pregateste multe surprize. Afla ultimele noutati pe pagina de Facebook

http://www.facebook.com/sonnyflame

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.