Cel mai nou single Pitt Leffer – Loving You


Pitt Leffer - Loving You

Cu doar un an in urma, Pitt Leffer dadea lovitura pe piata muzicala romaneasca cu single-ul sau de debut, numit “No Lies”. La doar doua saptamani de la lansare, piesa era deja prezenta in topurile muzicale, dar si in cele mai importante emisiuni ale posturilor de radio mainstream.

Dupa succesul rasunator pe care l-a avut cu piesa “No Lies”, Pitt Leffer lansa, in vara acestui an, “Yalmala”, single cu care, de asemenea, artistul si-a bucurat numerosii fani si cu care a intrat si pe piata din Middle East.

Mai mult decat atat, “No Lies” si “Yamala” au fost licentiate in teritorii precum, Germania, Franta Italia, Olanda, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, in prezent, putand fi auzita atat in cluburile, cat si in mall-urile din Dubai, Malayesia si numai.

“Yamala” a facut furori si in lumea modei, fiind una dintre piesele pe care modelele au defilat la evenimentul Fashion Week din New York!

“Noua mea piesa este una sensibila, de dragoste, in care ma regasesc in totalitate. Mi-am dorit foarte tare sa o lansez in preajma zilei mele de nastere, pentru ca reprezinta cel mai frumos cadou pe ca-l pot primi. Mihai Gruia si Dorian Oswin au tinut cont de asta si uite ca, dupa ce am petrecut ziua mea, dar si de ziua Romaniei, acum am un nou motiv de sarbatoare!” ne-a declarat Pitt Leffer.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone