Coca lansează „În sufletul tău” (VIDEO)

0
157

Coca (Denisa Coca), artista originară din Oradea, lansează la sfârșitul acestei toamne cel mai nou single, „În sufletul tău”, compus și produs de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, alături de echipa sa muzicală.

Din spusele artistei, a rămas extrem de mulțumită chiar din startul colaborării, cînd a primit demo-ul piesei, simțind că piesa i se potrivește din toate unghiurile de vedere, ulterior s-a deplasat la Chișinău, pentru a înregistra vocea.

EL Radu a afirmat că această colaborare este una deosebită, or Coca are o experiență vastă la nivel vocal, deci maniera interpretativă este una impecabilă, anume așa a dorit el să sune piesa, prin vocea artistei.

În sufletul tău” are și un videoclip filmat la înălțime, la propriu și la figurat, unde o vedem pe artistă în rol de vocalistă al unui band, în care „există” și un cuplu, iar interpreta cântă despre această poveste frumoasă de dragoste. Filmările au fost regizate de către Dan Mihai Lupescu și s-au petrecut lângă municipiul Constanța.

Coca are o experiență de peste 15 ani, în calitate de interpret vocal, este și compozitor, dar și mentor a peste 100 de copii și adulți din județul Bihor, iar pe lângă proiectele sale muzicale mai e în cursul scrierii unei cărți proprii, care se va numi “Jurnalul Artistului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.