Concert aniversar Sarmalele Reci – 16 ani – VIDEO

0
4

sarmalelereci
Trupa Sarmalele Reci va sustine pe 25 aprilie in Music Club din Bucuresti un concert aniversar, prilejuit de implinirea a 16 ani de activitate pe scena muzicala autohtona.

La sarbatoarea de 16 ani, Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Laszlo Horvath si Dan Georgescu au pregatit un concert special in care vor canta atat electric, cat si acustic.

Biletele pentru acest show sunt disponibile in magazinele Germanos si Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

In cei 16 ani trupa a lansat pe piata sapte albume si a sustinut mii de concerte in tara. Printre cele mai piesele de rezistenta ale Sarmelelor Reci putem aminti: “Tara te vrea prost”, “Maniac”, “Gasca de la bloc”, “Ea studiaza tantra (Tatiana)”, “Telefonul nu mai suna”.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.