Concert aniversar Sarmalele Reci – 16 ani – VIDEO


sarmalelereci
Trupa Sarmalele Reci va sustine pe 25 aprilie in Music Club din Bucuresti un concert aniversar, prilejuit de implinirea a 16 ani de activitate pe scena muzicala autohtona.

La sarbatoarea de 16 ani, Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Laszlo Horvath si Dan Georgescu au pregatit un concert special in care vor canta atat electric, cat si acustic.

Biletele pentru acest show sunt disponibile in magazinele Germanos si Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

In cei 16 ani trupa a lansat pe piata sapte albume si a sustinut mii de concerte in tara. Printre cele mai piesele de rezistenta ale Sarmelelor Reci putem aminti: “Tara te vrea prost”, “Maniac”, “Gasca de la bloc”, “Ea studiaza tantra (Tatiana)”, “Telefonul nu mai suna”.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone