Cosy si Pistol lanseaza piesa-manifest, „Artist”

0
29

Cosy feat. Pistol - Artist

Cosy revine în atenția publicului lansând cel de-al 7-lea single extras de pe video-albumul „Al Șaselea Simț”. Piesa se intitulează „Artist” și este o colaborare reușită cu Pistol, iar clipul este o viziune de Richard Stan.

„”Artist” e o piesă pe care îmi doream s-o construiesc de ceva timp. Pistol, tovarășul meu de ani buni, s-a nimerit perfect pe această melodie și ma bucur ca a ieșit în formula asta.

Vibe-ul a fost acela care trebuie, deși piesa are un mesaj trist pentru lumea noastra… lumea muzicii…. totuși are o tărie aparte pentru că din drame mereu învățăm câte ceva. Richard Stan se ocupă de întregul meu video-album, făcând o treabă foarte bună. Pentru mine reprezintă un om care te inspiră prin tot, prin munca lui. Sper să vă placă noul meu single. Noroc!”, spune Cosy.

„Piesa „Artist” a fost un foarte natural mod de a colabora cu Cosy, cu care mă cunosc de ceva ani, încă de la începuturile vremurilor. Mă bucur să fiu prezent pe material, mai ales că am simțit că este locul meu în acest proiect. Abia astept să vedeți clipul ? și sunt sigur că nu e ultima mea colaborare cu omul Cosy.”, a declarat Pistol.

Piesa înregistrată la „Al Șaselea Simț” este produsă de către Alexandru Nedelcu (The Brain!) și Serbanesku, de mix/master s-a ocupat Petru Bârlădeanu (Peter Zaad), iar versurile sunt scrise de către Cosy și Pistol.

Dacă îl întrebați pe Cosy acum 7-8 ani despre „Viata unui artist”, acesta vă raspundea cu un entuziasm grăbit și cu zambetul în suflet ca abia aștepta să o simtă pe pielea sa, deoarece asta a ales să facă în viața lui, sa fie artist, să facă muzică, se simțea de mic atras de treaba asta, deci, clar trebuia să facă ASTA.

Fiind din Brăila, artistul a ales să vină în București, unde a terminat teatrul în paralel cu activitatea muzicală cu care tot cocheta. A trecut ceva timp de atunci și a facut-o mereu în felul lui, fără să-și caute faima în lumina reflectoarelor sau să-și cumpere hitul prin vreun studio cu nume sonor sau, de ce nu, „să pup în fund vreun radio ca poate, poate mă ajuta să fiu si eu ACOLO, pfff.”

„Daca mă întrebi acum, tot ce pot să spun e că DA, am ajuns să fac muzica la nivel profesional și ce e cel mai important e că mi-am păstrat aceeași pasiune și dragoste pe care o aveam la început și indiferent de cât de mizerabilă e industria, asta nu o să mi-o poată lua nimeni niciodată.

Cât despre ce văd în jurul meu acum… păcat… majoritatea artistilor pare ca nu mai au valori… sunt într-o continuă goană spre succes și bani… chestii care vin fără să te aștepți doar prin muncă multă, nopți pierdute în studio, nu să plătești vacanțe unui impresar notabil sau să vopsești cladirile caselor de producții cu laude și slăvii… ? Păcat… dar e okay, tocmai de asta eu am industria mea. Fii Artist… e gratis și frumos! Noroc. Respect și iubire.”, a mai spus Cosy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.