Dan Balan a lansat videoclipul „Freedom”

0
74

Dan Balan

Se poate spune ca videoclipul este unu international: lansat in Rusia si filmat in Franta de o echipa multi-nationala, clipul „Freedom” este unul periculos.

Periculos, incitant si romantic, deoarece aminteste de scenele cu celebrul spion James Bond. Dan a avut ocazia sa ruleze cu viteza pe serpentinele de la Coastei de Azur si sa sara de pe stanci.

Artistul declara „Cel mai periculos moment a fost cand trebuia sa cant pe o stanca abrupta fara echipament de protectie. Aceasta scena se filma din elicopter si continea multe gros-planuri, motiv pentru care nu au putut fi implicati cascadori, fapt ce m-a obligat sa fiu chiar eu cel care face „echilibristica” pe o margine de prapastie.”

Cu privire la echipa care a realizat videoclipul, Dan a declarat: „Operatorul nostru a venit tocmai din Los-Angeles, eu din New-York, regizorul Pavel Hudeakov din Moscova, iar de locatii s-a ocupat o companie franceza. Am format o echipa unita de profesionisti, ceea ce a stimulat din plin procesul de munca. Am reusit sa filmam totul cu o zi inainte de termen si chiar am avut timp sa savuram toata splendoarea orasului St-Tropez.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.