David Guetta si-a lansat al saselea album de studio “LISTEN”

0
15

David Guetta

“Listen” este cel de-al saselea album de studio al lui David Guetta si, incepand cu data de 24 noiembrie, este disponibil in intreaga lume. Albumul concetreaza trei ani de munca intensa din dorinta lui David de a produce piese care sa se ridice la inaltimea asteptarilor “armatei” sale de fani.

“Listen” este o lectie muzicala din partea lui David care a iesit din zona sa de confort si a ales sa isi asume anumite riscuri, insistand, spre exemplu, asupra partilor de chitara si pian mai mult ca niciodata. Rezultatul s-a dovedit a fi unul spectaculos, albumul numarand hit dupa hit.

David a declarat: “Intodeauna am facut mai intai beat-urile si apoi am scris piesele. De data asta, am petrecut cel mai mult timp asupra procesului de compozitie si am preferat sa incep fie cu pianul, fie cu un ritm de chitara, fie cu partea vocala. Am inceput de la piesa, nu de la beat, de aceea acest album se numeste LISTEN”.

Cele doua single-uri alese pentru promovarea albumului, “Lovers on the Sun” si “Dangerous” au obtinut performante incredibile, clasandu-se pe primele locuri in mai multe topuri din lume. Spre exemplu, hitul verii, “Lovers on the Sun” a stationat pe prima pozitie in Marea Britanie si Germania timp de saptamani intregi, iar “Dangerous” domina in prezent clasamentele din Franta, Germania, Austria, Belgia si Elvetia.

Albumul se bucura si de o lista impresionanta de artisti care contribuie la succesul discului. Emeli Sande este vocea piesei “What I Did For Love”, The Script, John Legend si Nicki Minaj apar in “Hey Mama”, iar lista este completata de nume ca Sia, Sam Martin, MAGIC! sau Birdy.

David Guetta are aproximativ 58 de milioane de sustinatori pe Facebook si este cel mai urmarit artist de pe Spotify cu peste 5,8 milioane de followers. In plus, popularitatea i-a servit lui David in rolul de ambasador al ONU si UNICEF, ajutandu-l, spre exemplu, sa sporeasca nivelul de informare in cadrul programului “The World Needs More.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.