De ziua ei, Elena de la Etnic a primit cadou permisul de conducere

Elena EtnicElena (Etnic) a intrat in randul soferilor, cantareta trecand cu brio examenele teoretice si practice pentru obtinerea permisului de conducere. Coincidenta a facut ca proba practica pentru obtinerea permisului auto sa pice pe aceeasi data cu ziua ei de nastere, astfel ca Elena a avut, dublu motiv de a sarbatori.

Dupa ce in prima parte a zilei cantareata a muncit din greu la examen, a recuperat apoi, incepand petrecerea inca de dupa-amiaza si continuand pana seara tarziu, alaturi de colegi de breasla si prieteni apropiati.

“Va sfatuiesc sa evitati drumurile publice in perioada urmatoare si nici pe jos nu e prea sigur, caci de azi inainte, inca un pericol public umbla liber si in legalitate pe soselele din Romania” – ne-a declarat amuzata Elena. “O sa incep sa exersez in Bucuresti, asa ca pazea!” – a adaugat cantareata.

Pana atunci insa, Elena va intra in studioul RBA, pentru a inregistra un noul single semnat Etnic, alaturi de colega sa, Roxana.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.