Descarca GRATUIT piesa Hi-Q – Mor de dor

hi-qHi-Q ofera de aceasta data ceva mai putin specific stilului lor, o melodie mai putin “hi” (high), avand un titlu cat se poate de sugestiv, si anume “Mor de dor”.

Noul produs audio, balada putem spune, este realizata in colaborare cu Alexandra Stan, si cum sugereaza si titlul, este o piesa lenta cu un mesaj predominat de afectiune si dor.

Balada in varianta originala se gasea pe albumul Hi-Q “Razna” din 2006. Ne place foarte mult melodia si am vrut neaparat sa o relansam anul acesta. Pe Alexandra Stan o cunoastem din 2003 cand a participat la emisiunea estivala “Hi-Q noi 2!” pe care noi doi, Florin si Mihai, o prezentam la Mamaia. Ne-a impresionat cu vocea ei superba (a interpretat live piesa “Timpul” a Paulei Seling), mai ales ca atunci avea doar 14 ani!”

Partea mai putin lacrimogena este faptul, ca se ofera gratuit piesa in format mp3 de inalta calitate (vezi linkul de mai sus).
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.