Dirty Nano scrie istorie deep house in Timisoara

0
19

The Hello Bootleg

Este vorba despre un super remix al piesei Hello, semnată original de către mega star-ul Adele. Băieții au găsit încă o dată acel sound plin de suflet, care poate să facă un club întreg să țipe și ridici mâinile. După cele două hit-uri anteriaore, The Four Five Seconds Bootleg și The See You Again Bootleg, iată că cei doi membri Dirty Nano și John Trend au reușit să se autodepășească. John Trend, rezidentul clubului Epic Society Timișoara și Ponton Casa Baraj Văliug, este coproducător al acestui bootleg, aducând un plus de viziune la nivel de producție. Piesa este ingredientul secret pentru orice iureș în adevăratul sens al cuvântului – încinge publicul și se cere pe repeat, în orice playlist. Release-ul este fresh și se îndreaptă prin www spre toți ascultătorii de muzică house, precum și spre DJ-ii care mixează în club după cele mai recente tendințe. Hello world, play Dirty Nano & John Trend!

Proiectul a fost învăluit în mister la începuturile sale din 2011. Nimeni nu știa cine stă în spatele conceptului destinat iubitorilor deep house/ indie dance și nu disco, iar secretul a fost păstrat bine pentru primii ani. Surpriza a fost cu atât mai plăcută când fanii le-au aflat identitatea celor ce aduc atât de mult vibe pozitiv în scena electronică. Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag sforile din spatele pseudonimului Dirty Nano și își strâng în jurul lor un cult muzical la 120 BPM. Dirty Nano reprezintă un mix între sunet și emoție, iar producțiile și live set-urile băieților sunt deopotrivă provocatoare și înduioșătoare. Este un duo care trage cu ochiul pe track și cucerește auditoriul de la primele secunde.

Follow Dirty Nano: https://www.facebook.com/DirtyNano/?fref=ts

Follow John Trend: https://www.facebook.com/john.trend.dj/?fref=ts


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.