Dj Sava lanseaza fenomenul “Money Maker”


DjSava In The Mix

Dj Sava reapare in lumina reflectoarelor cu un nou single, de data aceasta insotit de o alta prezenta feminina, alta decat Raluka.

Desi ne-am obisnuit cu varianta Dj Sava & Raluka, iata ca intre cei doi, colaborarea a luat sfarsit, iar contractul nu a fost prelungit. Motivele sunt lesne de inteles iar lansarea solo a Ralukai este iminenta.

Andreea este noua voce descoperita de Sava, despre care afirma:’Andreea m-a cucerit din prima. Are o voce foarte buna, prezenta scenica, danseaza foarte bine, are toate calitatile pentru ca ‘Money Maker’ sa devina hit. Acelasi feedback pozitiv l-am primit si din partea publicului, la toate concertele din ultima vreme’.

Un nou videoclip este lansat odata cu acest single, care aduce o noua colaborare, cu J.Yolo (Zale).’Money Maker’ este compus de catre cunoscutul artist, alaturi de Connect-R si Gino Manzotti iar regia videoclipului este semnata de Dragos Buliga.

Filmat in clubul Bamboo din Bucuresti, videoclipul este un ‘preview’ al noptilor de vara petrecute in cluburi, pe ritmul exploziv al ‘Money Maker’, cel mai recent single DJ Sava feat Andreea D & J. Yolo.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.