Dj Undoo a lansat albumul – Ain’t Fast Food Music

0
2

DJ Undoo - Ain't Fast Food Music

Noul album al lui Dj Undoo contine 17 track-uri cu artisti invitati precum: Kioru (h8), Praetor (Veritasaga), K-Gula (Grupul de Rezistenta), Raku, Aforic, Omu Gnom (Raparta), Carbon, Butch (Dagga), DJ Dox, Catalin (Coma) si multi altii.

Prima piesa, ce a intrat deja in playlist-ul Radio Guerrilla, este Nemesis, o colaborare cu Catalin Chelemen, vocea formatiei Coma.

DJ Undoo a inceput sa produca muzica pe calculator si sa “zgarie” discurile pe platan de la varsta de 17 ani.De-a lungul timpului a colaborat cu mai multi artisti precum: K-gula, Bitza, Puya, Simplu, H8, Vita de Vie, Veritasaga, Da Hood, Gojira , Raku, Guess Who & Spike , Silent Strike, Subcarpati, Deceneu si multi altii din sfera muzicii Underground.

In toata activitatea muzicala de pana acum, a performat la sute de concerte si evenimente in toata Romania, de la cele mai undergound locatii, pana la turnee nationale si evenimente precum:
B’estfest, Romanian Music Award, Stufstock, StudentFest, TmBase, Sampling Bucharest @ Viena, Cerbul de Aur, Mamaia, Eurovision.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.