Dj Undoo a lansat albumul – Ain’t Fast Food Music

DJ Undoo - Ain't Fast Food Music

Noul album al lui Dj Undoo contine 17 track-uri cu artisti invitati precum: Kioru (h8), Praetor (Veritasaga), K-Gula (Grupul de Rezistenta), Raku, Aforic, Omu Gnom (Raparta), Carbon, Butch (Dagga), DJ Dox, Catalin (Coma) si multi altii.

Prima piesa, ce a intrat deja in playlist-ul Radio Guerrilla, este Nemesis, o colaborare cu Catalin Chelemen, vocea formatiei Coma.

DJ Undoo a inceput sa produca muzica pe calculator si sa “zgarie” discurile pe platan de la varsta de 17 ani.De-a lungul timpului a colaborat cu mai multi artisti precum: K-gula, Bitza, Puya, Simplu, H8, Vita de Vie, Veritasaga, Da Hood, Gojira , Raku, Guess Who & Spike , Silent Strike, Subcarpati, Deceneu si multi altii din sfera muzicii Underground.

In toata activitatea muzicala de pana acum, a performat la sute de concerte si evenimente in toata Romania, de la cele mai undergound locatii, pana la turnee nationale si evenimente precum:
B’estfest, Romanian Music Award, Stufstock, StudentFest, TmBase, Sampling Bucharest @ Viena, Cerbul de Aur, Mamaia, Eurovision.

Leave a Reply

Your email address will not be published.