Doua EP-uri, lansate de Markus Homm

0
7

Markus Homm

“Coming Home EP” este materialul realizat de Markus Homm in colaborare cu Todd Bodine, colegul din roster-ul Highgrade Records, label la care a fost lansat, pe 22 august, acest EP. Release-ul contine patru track-uri tech-house/deep-house si este disponibil pe magazinul online de profil, Beatport.

Artistul de origine romana, Markus Homm, reprezentat in tara de agentia Cyclic, a lansat saptamana trecuta doua EP-uri la Highgrade Records, respectiv la label-ul Brise Records.

O zi mai tarziu, pe 23 august, Markus a semnat un nou material, de aceasta data la Brise Records, primul Solo EP la acest label. “Violent Movement” contine trei piese, a beneficiat de o lansare pe vinil si este disponibil, in aceasta forma, pe site-ul specializat Decks.de.

Roman la origini, Markus Homm s-a stabilit inca de mic in Germania. In 2001, la 21 de ani, bifeaza primul gig in Nurenberg, iar cererile cluburilor de profil cresc rapid.

In 2004 decide sa deschida propriul magazin de discuri in Sibiu. Intre timp, deprinde arta productiei muzicale, devenind, alaturi de Mihai Popoviciu, unul dintre cei mai apreciati producatori de gen.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.