Doua EP-uri, lansate de Markus Homm

Markus Homm

“Coming Home EP” este materialul realizat de Markus Homm in colaborare cu Todd Bodine, colegul din roster-ul Highgrade Records, label la care a fost lansat, pe 22 august, acest EP. Release-ul contine patru track-uri tech-house/deep-house si este disponibil pe magazinul online de profil, Beatport.

Artistul de origine romana, Markus Homm, reprezentat in tara de agentia Cyclic, a lansat saptamana trecuta doua EP-uri la Highgrade Records, respectiv la label-ul Brise Records.

O zi mai tarziu, pe 23 august, Markus a semnat un nou material, de aceasta data la Brise Records, primul Solo EP la acest label. “Violent Movement” contine trei piese, a beneficiat de o lansare pe vinil si este disponibil, in aceasta forma, pe site-ul specializat Decks.de.

Roman la origini, Markus Homm s-a stabilit inca de mic in Germania. In 2001, la 21 de ani, bifeaza primul gig in Nurenberg, iar cererile cluburilor de profil cresc rapid.

In 2004 decide sa deschida propriul magazin de discuri in Sibiu. Intre timp, deprinde arta productiei muzicale, devenind, alaturi de Mihai Popoviciu, unul dintre cei mai apreciati producatori de gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.