“Du-te vino” cu Puya, Vescan si Ligia

Puya - Du-te Vino

Ultima colaborare din Xsession2 este “Du-te vino” cu Puya si Vescan, acompaniati de Ligia. Artistii au ajuns la concluzia ca multe dintre relatiile din jurul lor sunt un “Du-te vino” nehotarat. Intr-o perioada in care societatea de consum este baza intregului sistem, casniciile si relatiile ajung sa fie si ele la fel … de consum … Alergatura continua fura din timpul acordat relatiei, iar de aici si nemultumirile. Cei trei solisti creeaza in “Du-te vino” un cadru imaginar al relatiilor pline de reprosuri si dezamagiri.

Temele alese de Puya au fost intotdeauna inspirate de realitatea inconjuratoare. A pornit de la viata adolescentului din cartier, a transmis apoi toate frustrarile legate de diverse probleme sociale cu care s-a confruntat ca si roman, iar acum la maturitate, familia are prioritate. Deja tatic pentru 2 fete, Puya coordoneaza acum si casa de discuri Scandalos Music si este responsabil pentru viitorul mai multor artisti pe care ii indruma, bazandu-se pe experienta lui de 20 de ani.

Pe Ligia o puteti vedea la concerte alaturi de trupa sa, interpretand atat cover-uri cunoscute cat si piese proprii. Vescan si Ligia vor fi invitatii lui Puya in XSESSION TOUR 2017, un turneu despre care vom afla detalii in curand.

“Du-te vino” este compusa de Mahia Beldo si Doddy in studiourile Scandalos Music, cu versuri de Puya si Vescan. Xsession-ul video pentru aceasta piesa este produs de Claudiu Stan (Eu sunt Vision), responsabil cu imaginea video pentru acest proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.