EL Radu aduce în playlisturi “Mi-e Dor” (Video)

0
84

Interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, lansează la începului lui 2024 o nouă piesă, “Mi-e Dor”, dar și videoclipul acesteia.

Melodia poartă o haină muzicală romantică, nostalgică, iar pe alocuri se simte și o ușoară nuanță de tristețe.

Din spusele artistului – “Piesa “Mi-e Dor” are o structură melodică aparte, e genul acela de piesă pe care o simt ca pe o parte din mine. Mereu mi-a plăcut să cânt piese triste, poate poartă un altfel de vibe, nu știu, dar e o piesă la care am muncit mult, alături de echipa mea, plus este o perioadă a anului în care melodiile respective se „consumă mai bine.”

Asupra noului single a lucrat echipa muzicală alături de care activează EL Radu, cel care a compus și textul piesei, “Mi-e Dor” fiind produs în studioul #ELRaduProject, iar videoclipul a fost filmat în România, lângă orașul Sinaia, la munte, filmările fiind regizate de către Dan Mihai Lupescu.

Piesa și videoclipul vor intra într-o amplă campanie de promovare tv și radio, în România, dar și Republica Moldova.

EL Radu mai este fondator al familiei muzicale #ELRaduProject, în calitate de producător se ocupă de noii artiști, ce sunt la început de drum, iar de 15 ani este redactor-prezentator la Radio Moldova Muzical, deasemenea, a mai activat și în calitate de prezentator tv la postul public de televiziune, Moldova 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.